Giriş Kayıt
Brenton Thwaites

Brenton Thwaites


Oyuncu, Yapımcı

Brenton Thwaites, oyuncu, yapımcı.

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı (2017), Göz (2013), Titans (2018), Seçilmiş (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

8.8 (13 Oy)
  • Currently 175.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Oyuncu 6.1 1,587
2020 Korku Oyuncu 5.6 12,249
2019 Suç Oyuncu 5.7 2,016
2018 Aksiyon Oyuncu 7.5 113,461
2018 Dram Oyuncu 5.8 4,593
2018 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.7 17,834

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 349,651

Mısır'ın Tanrıları
2016 Aksiyon Oyuncu 5.4 126,767
2015 Dram Oyuncu 5.8 682
2014 Belgesel Oyuncu 7.4 10,912
2014 Komedi Oyuncu 5.7 4,459

Seçilmiş
2014 Dram Oyuncu 6.4 126,117

Sinyal
2014 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.0 69,646

Malefiz
2014 Aksiyon Oyuncu 6.9 402,356

Kan Kardeş
2014 Aksiyon Oyuncu 6.4 29,727

Göz
2013 Korku Oyuncu 6.5 140,701
2012 Komedi Oyuncu 5.6 549

Mavi Göl: Uyanış
2012 Macera Oyuncu 5.3 17,403
2011 Komedi Oyuncu 7.6 844
1994 News Oyuncu 3.2 974

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.1 6,518
1981 News Oyuncu 3.6 2,803
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film