Giriş Kayıt
Shawn Dou

Shawn Dou


Oyuncu

Shawn Dou, oyuncu.

Kurt Totemi (2015), O Ağacın Altı (2010), Skyfire (2019), Dangerous Liaisons (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Xiao Dou
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Komedi Oyuncu 6.6 175
2021 Dram Oyuncu 4.3 323
2020 Dram Oyuncu 8.3 11
2019 Aksiyon Oyuncu 5.3 3,558
2017 Macera Oyuncu 7.6 295
2017 Dram Oyuncu 7.5 956
2016 Dram Oyuncu 5.6 1,029
2016 Dram Oyuncu 5.9 93

Kurt Totemi
2015 Macera Oyuncu 6.6 5,999
2015 Dram Oyuncu 6.2 1,080
2015 Romantik Oyuncu 4.2 122
2014 Aksiyon Oyuncu 5.9 37

Dangerous Liaisons
2012 Dram Oyuncu 6.0 1,961
2012 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,248
2011 Dram Oyuncu 4.3 119

Savaşın Çiçekleri
2011 Dram Oyuncu 7.5 53,623
2011 Aksiyon Oyuncu 6.0 15

O Ağacın Altı
2010 Dram Oyuncu 7.1 3,351
2010 Kısa Metraj Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023