Giriş Kayıt
Peter Girges

Peter Girges


Yapımcı, Oyuncu

Peter Girges, yapımcı, oyuncu.

Knockout (2011), Christmas Lodge (2011), Ölüm Avı (2010), Özel Kuvvet (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gri Kurt
2011 Aksiyon Oyuncu 6.8 230,137
2011 Yapımcı 6.3 1,588

Özel Kuvvet
2011 Aksiyon Yapımcı 4.8 5,418
2011 Aksiyon Yapımcı 5.0 2,273

Ölüm Avı
2010 Aksiyon Yapımcı 5.2 5,935
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,720) The 100 (1,644) 13 Reasons Why (1,203) Yellowstone (1,156) Fear the Walking Dead (1,121) Preacher (1,081) Euphoria (1,074) La casa de papel (1,056) Legion (993) The Big Bang Theory (919)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019