Giriş Kayıt
Nagineedu

Nagineedu


Oyuncu

Nagineedu, oyuncu.

Maryada Ramanna (2010), Ishq (2012), Shourya (2016), Dynamite (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aile Oyuncu 6.6 92
2018 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,019
2016 Komedi Oyuncu 5.4 29
2016 Romantik Oyuncu 8.4 688
2016 Oyuncu 5.4 41
2015 Aksiyon Oyuncu 5.3 262
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 773
2015 Aksiyon Oyuncu 8.5 14,037
2015 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,005
2013 Komedi Oyuncu 7.3 1,194
2013 Dram Oyuncu 5.1 1,664
2013 Dram Oyuncu 6.1 58
2013 Dram Oyuncu 4.7 327
2013 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,299
2012 Dram Oyuncu 4.4 182
2012 Romantik Oyuncu 6.2 561
2012 Aksiyon Oyuncu 7.1 5,299
2012 Romantik Oyuncu 7.3 1,417
2011 Dram Oyuncu 7.0 850
2011 Dram Oyuncu 7.7 2,299
2011 Komedi Oyuncu 6.1 148
2011 Aksiyon Oyuncu 5.0 387
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 2,161
2010 Dram Oyuncu 8.1 5,848
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019