Giriş Kayıt
Nobuyuki Nakajima

Nobuyuki Nakajima


Müzisyen

Nobuyuki Nakajima, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Müzik    
2015 Dram Müzik 7.7 9
2013 Tarihi Müzik 8.0 59
2011 Animasyon Müzik 6.7 31
2010 Dram Müzik 5.9 187
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,706) The 100 (1,637) 13 Reasons Why (1,198) Yellowstone (1,150) Fear the Walking Dead (1,120) Preacher (1,070) Euphoria (1,061) La casa de papel (1,050) Legion (982) Elementary (919)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019