Giriş Kayıt
Mandy Takhar

Mandy Takhar


Oyuncu

Mandy Takhar, oyuncu.

Sardarji (2015), Rabb Da Radio (2017), (2012) Bumboo (2012), (2016) Ardaas (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 6.7 34
2017 Dram Oyuncu 8.2 537
2016 Dram Oyuncu 8.4 999
2015 Komedi Oyuncu 6.4 268
2015 Romantik Oyuncu 6.5 1,205
2013 Komedi Oyuncu 5.7 1,163
2013 Komedi Oyuncu 6.7 88
2013 Komedi Oyuncu 5.6 266
2012 Aksiyon Oyuncu 4.4 272
2012 Komedi Oyuncu 7.3 1,457
2010 Aksiyon Oyuncu 7.2 67
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,300) The 100 (1,633) La casa de papel (1,387) Euphoria (1,205) The Big Bang Theory (1,163) Legion (1,157) Mindhunter (1,151) Chernobyl (1,150) Fear the Walking Dead (1,117) Big Little Lies (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019