Giriş Kayıt
Christopher Sun Lap Key

Christopher Sun Lap Key (51)


Yapımcı, Yönetmen

Christopher Sun Lap Key, 22 Eylül 1967 doğumlu yapımcı, yönetmen.

3D rou pu tuan zhi ji le bao jian (2011), Due West: Our Sex Journey (2012), Bing feng: Yong heng zhi men (2018), Buz Adam (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Eylül 1967
Diğer Bir İsmi: Christopher Suen | Laap Gei Suen | Liji Sun
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Gizem Yönetmen 6.2 8
2018 51 Aksiyon Yapımcı 3.7 525
2017 50 Komedi Yapımcı 5.6 120
2015 48 Komedi Yönetmen 5.8 106

Buz Adam
2014 47 Aksiyon Yapımcı 4.8 3,109
2012 45 Komedi Yapımcı 5.4 945
2011 44 Dram Yönetmen 4.3 2,317
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,277) The 100 (1,619) La casa de papel (1,372) Euphoria (1,194) Legion (1,150) Chernobyl (1,137) Mindhunter (1,134) The Big Bang Theory (1,107) Fear the Walking Dead (1,104) Big Little Lies (965)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019