Giriş Kayıt
Rafal Zawierucha

Rafal Zawierucha (37)


Oyuncu

Rafal Zawierucha, 12 Ekim 1986 Kielce, Swietokrzyskie, Polonya doğumlu oyuncu.

Najmro: Kocha, kradnie, szanuje (2021), Tanrılar (2014), Gdzie diabel nie moze, tam baby posle (2022), (2019) Bir Zamanlar... Hollywood'da (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ekim 1986
Doğum Yeri: Kielce, Swietokrzyskie, Polonya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 37 Komedi Oyuncu 9.1 97
2022 36 Komedi Oyuncu    
2022 36 Aksiyon Oyuncu    
2022 36 Aksiyon Oyuncu 4.9 199
2022 36 Komedi Oyuncu 6.9 2,345
2022 36 Biyografi Oyuncu 1.6 180
2022 36 Komedi Oyuncu 4.4 50
2022 36 Biyografi Oyuncu 4.1 211
2021 35 Aksiyon Oyuncu 6.8 998
2021 35 Aksiyon Oyuncu 5.5 20
2020 34 Biyografi Oyuncu 6.4 209
2020 34 Komedi Oyuncu    
2020 34 Suç Oyuncu    
2020 34 Dram Oyuncu    

Bir Zamanlar... Hollywood'da
2019 33 Komedi Oyuncu 7.6 860,671

Ardıl Görüntü
2016 30 Biyografi Oyuncu 7.0 3,351
2016 30 Dram Oyuncu 4.6 35
2016 30 Komedi Oyuncu 4.6 673
2015 Suç Oyuncu 7.2 1,241
2015 29 Komedi Oyuncu 5.4 449

Tanrılar
2014 28 Biyografi Oyuncu 7.6 7,755
2014 28 Dram Oyuncu 6.6 6,775
2014 28 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,394
2014 28 Komedi Oyuncu 4.5 691
2014 28 Komedi Oyuncu 5.7 581
2013 27 Dram Oyuncu 5.1 155
2012 Oyuncu 6.3 102
2012 Komedi Oyuncu 5.5 30
2011 Komedi Oyuncu 6.3 170
2011 25 Komedi Oyuncu 2.9 394
2010 Aksiyon Oyuncu 5.6 29
2009 Komedi Oyuncu 4.0 21
2008 Komedi Oyuncu 5.3 437
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film