Giriş Kayıt
Johannes Ringen

Johannes Ringen


Müzisyen, Müzisyen, Sesler

Johannes Ringen, müzisyen, müzisyen, sesler.

Norsemen (2016), Skjelvet (2018), Esrarengiz Canavar (2022), Heksejakt (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Müzik 7.1 833
2023 Animasyon Müzik 6.9 940

Esrarengiz Canavar
2022 Aksiyon Müzik 6.1 2,278
2021 Aksiyon Müzik 6.2 943
2021 Dram Müzik 5.2 176
2020 Suç Müzik 7.4 1,597
2019 Animasyon Müzik 5.8 527
2018 Aksiyon Müzik 6.2 14,867
2017 Komedi Müzik 6.3 143
2017 Komedi Müzik 7.7 1,100
2017 Dram Müzik 7.0 36,976

Yedinci Hayat
2017 Aksiyon Müzik 6.8 135,843

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Müzik 6.6 256,314
2016 Komedi Müzik 7.7 21,728
2016 Macera Müzik 4.2 2,390
2016 Kısa Metraj Müzik 6.7 538

Dalga
2015 Aksiyon Müzik 6.6 43,201

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Müzik 7.3 929,432

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Müzik 7.1 417,388

Nerede Velet Orada Hayalet 2
2014 Aile Müzik 4.7 1,098

Yarış
2014 Aksiyon Müzik 6.2 5,241
2014 Aksiyon Müzik 6.8 26,928
2013 Aksiyon Müzik 5.8 8,879

Ölümün Alfabesi
2012 Korku Müzik 4.7 20,536

Kaçış
2012 Aksiyon Müzik 6.1 4,800
2011 Gerilim Sesler 5.3 7,264
2011 Aksiyon Müzik 6.6 3,430

Şeytanın Oteli 3
2010 Korku Müzik 5.1 4,619
2010 Aksiyon Müzik 7.4 79,244
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film