Giriş Kayıt
Alexander Hernandez

Alexander Hernandez


Sanat Bölümü

Alexander Hernandez, sanat bölümü.

In Your Eyes (2014), Kaçan Kovalanır (2014), Kuru Gürültü (2012), Last Days in the Desert (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Alfabesi: Kötülüğün Başlangıcı
2016 Korku Sanat Bölümü 6.1 48,009
2016 Suç Sanat Bölümü 7.2 9,652
2015 Dram Sanat Bölümü 5.6 9,099
2015 Komedi Sanat Bölümü 5.5 287

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Sanat Bölümü 8.1 68,001
2015 Macera Sanat Bölümü 5.6 3,302

Kaçan Kovalanır
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.0 23,502
2014 Romantik Sanat Bölümü 7.0 28,948
2013 Korku Sanat Bölümü 3.3 1,743

Aşkın Yüzü
2013 Dram 6.2 4,763
2013 Komedi Sanat Bölümü 5.6 1,196
2013 Dram Sanat Bölümü 6.6 16
2013 Komedi Sanat Bölümü 7.6 3,851
2013 Komedi Sanat Bölümü 7.7 2,884
2012 Komedi Sanat Bölümü 7.3 1,156

Kuru Gürültü
2012 Komedi Sanat Bölümü 7.1 15,489

Ara Beni Eğlenelim
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.0 15,065
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.8 6,562
2005 Komedi Sanat Bölümü 8.0 5,596
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019