Giriş Kayıt
Harukazu Morizane

Harukazu Morizane


Yapımcı

Harukazu Morizane, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kırk Dokuz
2013 Komedi Yapımcı 7.4 35
2013 Dram Yapımcı 7.5 31
2013 Komedi Yapımcı 6.1 19
2012 Romantik Yapımcı 7.4 22
2011 Komedi Yapımcı 5.9 204
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,300) The 100 (1,633) La casa de papel (1,387) Euphoria (1,205) The Big Bang Theory (1,163) Legion (1,157) Mindhunter (1,151) Chernobyl (1,150) Fear the Walking Dead (1,117) Big Little Lies (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019