Giriş Kayıt
Aziz Kedi

Aziz Kedi


Senarist, Oyuncu, Editör

Aziz Kedi, senarist, oyuncu, editör.

Ölümlü Dünya (2018), Gibi (2021), Cinayet Süsü (2019), Ölümlü Dünya 2 (2023) gibi yapımlarla biliniyor.

8.0 (5 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Senarist 7.4 3,600
2021 Komedi Senarist 9.0 20,597
2019 Komedi Senarist 6.7 19,882
2018 Aksiyon Senarist 7.6 31,955
2009 Talk-Show Oyuncu 7.5 182
2008 Komedi Oyuncu
Senarist
Editör
7.1 644
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film