Giriş Kayıt
Kazutaka Iida

Kazutaka Iida


Yapımcı

Kazutaka Iida, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Romantik Yapımcı 6.1 27
2016 Dram Yapımcı 7.8 75
2015 Dram Yapımcı 8.7 185
2013 Dram Yapımcı 8.5 895
2010 Dram Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019