Giriş Kayıt
Akihiko Watase

Akihiko Watase


Yönetmen, Yapımcı

Akihiko Watase, yönetmen, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gizem Yönetmen 5.6 14
2016 Dram Yapımcı 7.8 76
2014 Gerilim Yönetmen 7.3 48
2013 Gizem Yönetmen 7.5 13
2010 Dram Yönetmen    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,254) The 100 (1,860) Fear the Walking Dead (1,440) La casa de papel (1,415) Euphoria (1,396) Chernobyl (1,217) The Big Bang Theory (1,172) Legion (1,121) Mindhunter (1,109) Yellowstone (1,049)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019