Giriş Kayıt
Rand Paul

Rand Paul (61)


Oyuncu

Randal Howard Paul, 07 Ocak 1963 Pittsburgh, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

America: Imagine the World Without Her (2014) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Randal Howard Paul
Doğum Tarihi: 07 Ocak 1963
Doğum Yeri: Pittsburgh, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Sen Rand Paul | Sen. Rand Paul | Senator Rand Paul
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Reversing Roe: ABD'deki Kürtaj Yasası
2018 55 Belgesel Oyuncu 7.5 1,812
2017 Belgesel Oyuncu 6.7 66
2016 53 Belgesel Oyuncu 7.0 1,163
2016 53 Belgesel Oyuncu 6.6 3,739
2015 Komedi Oyuncu 5.8 2,970
2014 51 Belgesel Oyuncu 5.0 7,041
2013 Belgesel Oyuncu 7.4 119
2012 49 Belgesel Oyuncu 6.5 393
2012 49 Belgesel Oyuncu 7.9 519
2012 Belgesel Oyuncu 6.7 961
2009 News Oyuncu 3.6 2,996
1998 News Oyuncu 3.0 2,405
1997 News Oyuncu 4.7 699
1996 News Oyuncu 3.3 4,268
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,146
1996 News Oyuncu 3.9 589
1989 News Oyuncu 3.5 727
1970 News Oyuncu 5.9 670
1954 News Oyuncu 6.0 274
1947 News Oyuncu 5.5 686
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024