Giriş Kayıt
Jacob R. Burke

Jacob R. Burke


Kameraman, Yapımcı, Casting

Jacob R. Burke, kameraman, yapımcı, casting.

Diğer Bir İsmi: Jake Burke
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Kameraman    
2017 Komedi Yapımcı 5.8 1,028

Bitmeyen Kavga
2016 Dram Kameraman 6.1 3,252
2015 Müzik Yapımcı 7.3 3,271
2014 Dram Kameraman 4.8 775
2013 Biyografi Kameraman 6.5 47
2013 Dram Kameraman 7.3 169
2012 Biyografi Kameraman 5.5 193

Hollywood Seks Savaşları
2011 Komedi Kameraman 5.5 4,437
2011 Reality-TV Casting 5.3 40
2011 Game-Show Casting 6.5 11,029
2009 Aile Yapımcı 7.2 744
2008 Müzik Yapımcı 6.9 1,143
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019