Giriş Kayıt
Jiajia Deng

Jiajia Deng (36)


Oyuncu

Jiajia Deng, 17 Mayıs 1983 Neijiang, Sichuan, Çin doğumlu oyuncu.

Feng sheng (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mayıs 1983
Doğum Yeri: Neijiang, Sichuan, Çin
Diğer Bir İsmi: Jia-jia Deng
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 7.9 100
2016 33 Oyuncu 5.3 26
2016 33 Suç Oyuncu 5.6 111
2013 30 Dram Oyuncu 7.0 581
2012 29 Aksiyon Oyuncu 3.4 221
2010 27 Aksiyon Oyuncu 5.5 28
2009 26 Komedi Oyuncu 3.5 24
2009 26 Suç Oyuncu 7.4 2,926
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019