Giriş Kayıt
John Boyega

John Boyega (27)


Oyuncu, Yapımcı

John Adedayo Adegboyega, 17 Mart 1992 Peckham, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı.

Uzaylıların Şafağı (2011), Pasifik Savaşı: İsyan (2018), Görkemli Hayaller (2014), Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Adedayo Adegboyega
Doğum Tarihi: 17 Mart 1992
Doğum Yeri: Peckham, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Boyu: 1.75 m
5.2 (5 Oy)
  • Currently 104/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Suç Oyuncu    

Yıldız Savaşları: Bölüm IX
2019 27 Aksiyon Oyuncu    
2019 Belgesel Oyuncu 7.1 255
2018 Animasyon Oyuncu 7.2 3,888

Pasifik Savaşı: İsyan
2018 26 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.6 91,929

Star Wars: Son Jedi
2017 25 Aksiyon Oyuncu 7.1 470,847
2017 Animasyon Oyuncu 4.6 168
2017 25 Suç Oyuncu 7.3 41,349
2017 25 Dram Oyuncu 5.3 73,988

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 23 Aksiyon Oyuncu 8.0 791,210

Görkemli Hayaller
2014 22 Dram Oyuncu 6.8 3,392
2014 Animasyon Oyuncu 7.6 655
2014 Aksiyon Oyuncu 8.4 41,388
2014 Komedi Oyuncu 7.4 14,423
2013 21 Dram Oyuncu 6.2 451
2013 21 Dram Oyuncu 6.1 1,606
2011 19 Dram Oyuncu 5.7 684

Uzaylıların Şafağı
2011 19 Aksiyon Oyuncu 6.6 94,418
2011 Komedi Oyuncu 7.4 286
- Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,454) The 100 (1,798) La casa de papel (1,547) Legion (1,335) Mindhunter (1,334) Preacher (1,213) Chernobyl (1,206) Euphoria (1,160) Yellowstone (1,133) The Big Bang Theory (1,119)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019