Giriş Kayıt
Carmen Aub

Carmen Aub (29)


Oyuncu

Carmen Aub Romero, 24 Ekim 1989 Meksika City, Distrito Federal, Meksika doğumlu oyuncu.

El Señor de los Cielos (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Carmen Aub Romero
Doğum Tarihi: 24 Ekim 1989
Doğum Yeri: Meksika City, Distrito Federal, Meksika
Burcu: Akrep
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 29 Komedi Oyuncu 5.0 344
2017 28 Komedi Oyuncu 4.8 37
2016 Aksiyon Oyuncu 6.9 219
2014 Komedi Oyuncu 8.1 7
2013 Oyuncu 6.8 788
2012 23 Dram Oyuncu 4.5 100
2011 Dram Oyuncu 7.6 16
2011 Komedi Oyuncu 5.4 142
2010 Dram Oyuncu 6.9 101
2010 Aksiyon Oyuncu 7.5 113
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019