Giriş Kayıt
Angelo Tijssens

Angelo Tijssens


Oyuncu, Senarist

Angelo Tijssens, oyuncu, senarist.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kız
2018 Dram Senarist
Oyuncu
7.2 8,054
2018 Animasyon Oyuncu 7.4 204
2017 Suç Oyuncu 7.2 390
2015 Dram Oyuncu 8.3 689
2015 Komedi Oyuncu 6.0 41
2014 Komedi Oyuncu 5.7 224
2013 Kısa Metraj Senarist 5.9 44
2013 Dram Oyuncu 7.9 1,431
2008 Aksiyon Oyuncu 7.1 370
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,185) The 100 (1,539) La casa de papel (1,391) Mindhunter (1,264) Legion (1,209) Preacher (1,169) Chernobyl (1,087) Yellowstone (1,059) Big Little Lies (989) The Big Bang Theory (952)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019