Giriş Kayıt
Sol Vinken

Sol Vinken


Oyuncu

Sol Vinken, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 6.7 59

Temiz Eller
2015 Suç Oyuncu 6.3 1,208
2015 Macera Oyuncu 7.0 689
2013 Komedi Oyuncu 6.2 28
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 405
2011 Macera Oyuncu 7.2 48
2010 Dram Oyuncu 8.3 2,930
2007 Dram Oyuncu 5.0 376
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,181) The 100 (1,990) Fear the Walking Dead (1,527) Euphoria (1,465) La casa de papel (1,299) Yellowstone (1,214) The Big Bang Theory (1,213) Legion (1,185) 13 Reasons Why (1,177) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019