Giriş Kayıt
Tom Blyth

Tom Blyth


Oyuncu

Tom Blyth, oyuncu.

Scott and Sid (2018), Billy the Kid (2022), Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı (2023), (2021) Kutsama (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı
2023 Aksiyon Oyuncu 6.8 101,865
2022 Macera Oyuncu 6.9 792
2022 Dram Oyuncu 8.0 26,034

Kutsama
2021 Biyografi Oyuncu 6.6 3,768
2018 Dram Oyuncu 6.0 4,736
2010 Aksiyon Oyuncu 6.6 284,130
2010 Dram Oyuncu 6.3 608
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film