Giriş Kayıt
Kassandra Clementi

Kassandra Clementi (32)


Oyuncu

Kassandra Carolyn Clementi, 10 Ekim 1990 Adelaide, Güney Avustralya, Avustralya doğumlu oyuncu.

Anti-Life (2020), Becoming Bond (2017), My Summer Prince (2016), (2011) Single Ladies (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Kassandra Carolyn Clementi
Doğum Tarihi: 10 Ekim 1990
Doğum Yeri: Adelaide, Güney Avustralya, Avustralya
Burcu: Terazi
Boyu: 1.7 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 6.8 171
2020 30 Aksiyon Oyuncu 2.9 18,617
2019 Komedi Oyuncu 4.7 309
2017 27 Biyografi Oyuncu 7.5 3,014
2016 26 Komedi Oyuncu 6.1 2,144
2013 Komedi Oyuncu 5.4 79
2012 Aksiyon Oyuncu 3.4 1,047
2012 22 Dram Oyuncu 3.8 580
2011 Suç Oyuncu 6.8 271
2011 Komedi Oyuncu 6.1 2,115
2009 19 Dram Oyuncu 6.8 10,328

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.1 6,141
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023