Giriş Kayıt
Volieda Webb

Volieda Webb


Oyuncu

Valedia Elizabeth Webb, oyuncu.

Gerçek İsmi: Valedia Elizabeth Webb
Takma İsmi: Vee
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.4 56,629

Zirvedeki Beş
2014 Komedi Oyuncu 6.4 24,888
2014 Suç Oyuncu 6.3 10,222

Düzenbaz
2013 Suç Oyuncu 7.2 421,262
2013 Dram Oyuncu 4.5 1,913

Acı Reçete
2013 Suç Oyuncu 7.1 169,860
2013 Dram Oyuncu 6.9 3,029

Umut Işığım
2012 Komedi Oyuncu 7.7 624,953
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,190) The 100 (1,582) La casa de papel (1,400) Mindhunter (1,272) Legion (1,213) Preacher (1,169) Chernobyl (1,094) Yellowstone (1,063) Big Little Lies (994) The Big Bang Theory (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019