Giriş Kayıt
Luzer Twersky

Luzer Twersky (38)


Oyuncu

Luzer Twersky, 26 Temmuz 1985 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Bizden Biri (2017), Félix & Meira (2014), (2023) Dovbush (2023), (2018) La grande noirceur (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1985
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 38 Aksiyon Oyuncu 7.9 1,453
2018 33 Dram Oyuncu 6.5 511

Bizden Biri
2017 32 Belgesel Oyuncu 7.0 7,095
2016 Komedi Oyuncu 8.1 10,370
2014 29 Dram Oyuncu 6.7 1,638
2014 Komedi Oyuncu 7.8 23,367
2010 25 Komedi Oyuncu 6.8 61
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024