Giriş Kayıt
Mana Ashida

Mana Ashida (18)


Oyuncu

Mana Ashida, 23 Haziran 2004 doğumlu oyuncu.

Usagi doroppu (2011), Raiâ gêmu: Saisei (2012), Nobô no shiro (2012), (2013) Pasifik Savaşı (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Haziran 2004
Burcu: Yengeç
9.5 (6 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 16 Animasyon Oyuncu 6.9 118
2020 16 Aile Oyuncu 5.7 10
2019 15 Animasyon Oyuncu 6.5 3,124

Hana-chan'ın Miso Çorbası
2014 10 Dram Oyuncu 6.0 20
2014 10 Dram Oyuncu 7.7 95
2013 9 Dram Oyuncu 7.0 21
2013 9 Dram Oyuncu 8.4 38

Pasifik Savaşı
2013 9 Aksiyon Oyuncu 6.9 506,520
2012 Dram Oyuncu 7.5 40
2012 8 Komedi Oyuncu 6.4 586
2012 8 Dram Oyuncu 6.3 646
2011 7 Animasyon Oyuncu 6.3 170

Yaşanmış Korku Hikayeleri
2011 7 Korku Oyuncu 6.4 21
2011 Dram Oyuncu 6.8 65
2011 7 Komedi Oyuncu 7.2 1,652
2011 Dram Oyuncu 7.6 68
2011 7 Komedi Oyuncu 6.7 232
2011 7 Dram Oyuncu 7.1 253
2011 7 Komedi Oyuncu 6.7 64
2011 7 Dram Oyuncu 7.1 40
2010 6 Dram Oyuncu 5.6 307

İtiraflar
2010 6 Dram Oyuncu 7.7 39,899
2010 Dram Oyuncu 8.4 445
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023