Giriş Kayıt
Marc Balaguer

Marc Balaguer (23)


Oyuncu

Marc Balaguer, 04 Ekim 1995 doğumlu oyuncu.

Polseres vermelles (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Ekim 1995
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 21 Komedi Oyuncu 7.5 3,958
2015 Komedi Oyuncu 7.5 241
2014 19 Belgesel Oyuncu 7.3 3,297
2011 Komedi Oyuncu 8.2 1,267
2010 15 Oyuncu 7.1 685
2006 Komedi Oyuncu 8.0 218
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019