Giriş Kayıt
Dante Russo

Dante Russo


Casting

Dante Russo, casting.

Truth Be Told (2015), (2012) The New Normal (2012), (2015) The Odd Couple (2015), (2014) Growing Up Fisher (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon Çeşitli 6.0 44,226
2015 Komedi Çeşitli 6.4 7,873
2015 Komedi Çeşitli 6.0 1,302

İyi Bir Yalan
2014 Dram Çeşitli 7.4 25,464

Sokak Dansı 5: Rüya Takımı
2014 Dram Casting 6.0 30,645
2014 Komedi Çeşitli 7.6 2,322
2012 Animasyon Casting 7.0 90,189
2012 Komedi Çeşitli 6.8 10,578
2009 Komedi Çeşitli 6.7 127,424
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019