Giriş Kayıt
Dante Russo

Dante Russo


Casting

Dante Russo, casting.

Truth Be Told (2015), (2012) The New Normal (2012), (2015) The Odd Couple (2015), (2014) Growing Up Fisher (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon Çeşitli 6.0 44,307
2015 Komedi Çeşitli 6.4 7,875
2015 Komedi Çeşitli 6.0 1,303

İyi Bir Yalan
2014 Dram Çeşitli 7.4 25,483

Sokak Dansı 5: Rüya Takımı
2014 Dram Casting 6.0 30,680
2014 Komedi Çeşitli 7.6 2,324
2012 Animasyon Casting 6.9 90,280
2012 Komedi Çeşitli 6.8 10,580
2009 Komedi Çeşitli 6.7 127,821
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,280) The 100 (1,899) Fear the Walking Dead (1,454) La casa de papel (1,434) Euphoria (1,408) Chernobyl (1,239) The Big Bang Theory (1,173) Legion (1,137) Mindhunter (1,125) Yellowstone (1,070)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019