Giriş Kayıt
Rachel DiPillo

Rachel DiPillo (28)


Oyuncu

Rachel Katherine DiPillo, 26 Ocak 1991 Flint, Michigan, ABD doğumlu oyuncu.

Chicago Med (2015), Kurt Adam: İçimizdeki Canavar (2012), Recovery (2016), (2010) The Gates (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rachel Katherine DiPillo
Doğum Tarihi: 26 Ocak 1991
Doğum Yeri: Flint, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Rachel Katherine DiPillo
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.7 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 25 Korku Oyuncu 4.5 1,614
2016 25 Komedi Oyuncu 5.5 1,036
2015 Dram Oyuncu 7.5 10,541
2014 Komedi Oyuncu 7.8 31,581
2014 23 Komedi Oyuncu 6.2 199

Kurt Adam: İçimizdeki Canavar
2012 21 Aksiyon Oyuncu 5.1 5,648
2011 Dram Oyuncu 7.2 134
2011 Dram Oyuncu 7.9 107,945
2010 Suç Oyuncu 7.1 7,605
2010 19 Dram Oyuncu 4.4 1,412
2009 Komedi Oyuncu 6.1 8,562
2007 Dram Oyuncu 8.6 184,066
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,181) The 100 (1,990) Fear the Walking Dead (1,527) Euphoria (1,465) La casa de papel (1,299) Yellowstone (1,214) The Big Bang Theory (1,213) Legion (1,185) 13 Reasons Why (1,177) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019