Giriş Kayıt
Diana Chiritescu

Diana Chiritescu


Oyuncu

Diana Chiritescu, oyuncu.

Karınca Adam (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu    
2017 Aksiyon Oyuncu 4.1 1,418

Karınca Adam
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 511,118

Seninle Bir Ömür
2015 Dram Oyuncu 7.1 71,009

Kökenler
2013 Dram Oyuncu 8.2 106,622
2013 Komedi Oyuncu 4.7 827
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019