Giriş Kayıt
Francesco De Chirico

Francesco De Chirico


Müzisyen, Müzisyen

Francesco De Chirico, müzisyen, müzisyen.

Biohazard 6 (2012), Maymun Kral (2014), (2014) Bizi Kötüden Koru (2014), (2014) The Single Moms Club (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Müzik 6.1 56

Bizi Kötüden Koru
2014 Korku Müzik 6.2 64,316
2014 Komedi Müzik 5.3 5,415
2014 Kısa Metraj Müzik    

Maymun Kral
2014 Aksiyon Müzik 4.9 4,440
2013 Komedi Müzik 4.8 5,502
2012 Aksiyon Müzik 6.9 3,237
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,807) The 100 (1,650) Euphoria (1,302) Fear the Walking Dead (1,298) La casa de papel (1,128) Chernobyl (1,040) The Big Bang Theory (1,024) 13 Reasons Why (1,004) Yellowstone (978) Legion (952)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019