Giriş Kayıt
Michael Cherrington

Michael Cherrington


Kameraman, Görsel Efekt

Michael Cherrington, kameraman, görsel efekt.

Molly'nin Oyunu (2017), Hatırla (2015), Anon (2018), Çizgi Ötesi (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Kameraman 6.1 30,240

Molly'nin Oyunu
2017 Biyografi Kameraman 7.5 108,141

Çizgi Ötesi
2017 Dram Kameraman 5.2 34,728

O
2017 Dram Kameraman 7.4 374,208

Uzay Yolu: Keşif
2017 Bilim-Kurgu Kameraman 7.4 72,528
2017 Dram Kameraman 8.5 132,097

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Kameraman 5.2 79,062

Müttefik
2016 Aksiyon Kameraman 7.1 127,820

Geliş
2016 Dram Görsel Efekt 7.9 525,039

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 Aksiyon Kameraman 6.0 541,010
2016 Gizem Kameraman 6.7 3,936

Hatırla
2015 Dram Kameraman 7.5 19,675
2015 Aksiyon Kameraman 5.6 121,210

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Kameraman 4.9 51,989
2015 Dram Görsel Efekt 6.8 24,948
2014 Dram Kameraman 7.3 71,888
2013 Dram Kameraman 7.5 40,169
2013 Aksiyon Görsel Efekt
Kameraman
8.3 93,715
2011 Dram 5.8 111
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,799) The 100 (1,918) Mindhunter (1,914) La casa de papel (1,787) Preacher (1,590) Legion (1,588) The Terror (1,498) Chernobyl (1,315) Big Little Lies (1,273) The Big Bang Theory (1,236)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019