Giriş Kayıt
Charlie Rosene

Charlie Rosene


Yapımcı

Charlie Rosene, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Yapımcı 6.7 274
2016 Belgesel Yapımcı 7.1 1,185
2016 Belgesel Yapımcı 6.4 244
2014 Belgesel Yapımcı 7.5 123
2014 Belgesel Yapımcı 7.1 347
2013 Belgesel Yapımcı 8.4 733
2012 Belgesel Yapımcı 6.7 117

Uçuş Sanatı
2011 Belgesel Yapımcı 8.2 7,345
2010 Belgesel Yapımcı 8.3 28
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019