Giriş Kayıt
Justin Springer

Justin Springer


Yapımcı

Justin Springer, yapımcı.

Mezuniyet Balosu (2011), (2013) Oblivion (2013), (2010) Tron Efsanesi (2010), (2019) Dumbo (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Macera Yapımcı 6.4 41,831
2013 Aksiyon Yapımcı 7.0 457,440

Mezuniyet Balosu
2011 Komedi Yapımcı 5.4 14,356

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Yapımcı 6.8 297,934
2010 Komedi Yapımcı 6.2 18,735
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019