Giriş Kayıt
Tolga Karaçelik

Tolga Karaçelik


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Editör

Tolga Karaçelik, yönetmen, senarist, yapımcı, editör.

Kelebekler (2018), Sarmaşık (2015), Gişe Memuru (2010), Bartu Ben (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

8.5 (20 Oy)
  • Currently 169/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Seri Katil Hakkında Yazmaya Karar Veren Yazarın Sığ Hikayesi
2024 Komedi Yönetmen
Senarist
Yapımcı
   
2022 Aksiyon Yönetmen 6.1 4,107
2021 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
9.2 12
2021 Dram Yapımcı 6.1 25
2019 Komedi Yapımcı    
2018 Komedi Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.3 18,008
2018 Yönetmen 7.5 3,567
2015 Dram Senarist
Yönetmen
7.9 13,580
2013 Komedi Yönetmen 3.7 965
2012 Komedi Oyuncu 6.2 2,760
2011 Kısa Metraj Yönetmen 5.1 209
2010 Dram Editör
Yapımcı
Senarist
Yönetmen
Oyuncu
6.4 4,618
2010 Kısa Metraj Yapımcı
Yönetmen
Editör
6.2 147
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film