Giriş Kayıt
Emanuele Bossi

Emanuele Bossi


Müzisyen, Müzisyen

Emanuele Bossi, müzisyen, müzisyen.

Medici (2016), Benvenuti al sud (2010), Sessiz Kaos (2008), Her Yerde Aşk (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Macera Müzik    
2016 Biyografi Müzik 7.9 22,382

Aşk için Savaşta
2016 Komedi Müzik 6.9 2,356
2016 Komedi Müzik 5.1 247
2016 Kısa Metraj Müzik    
2012 Komedi Müzik 6.4 1,245
2012 Komedi Müzik 4.7 454
2012 Dram Müzik 5.0 469
2011 Müzik 6.2 1,366
2011 Komedi Müzik 6.1 1,138

Her Yerde Aşk
2011 Komedi Müzik 5.9 4,489
2011 Komedi Müzik 7.2 64
2010 Komedi Müzik 7.0 39
2010 Komedi Müzik 6.6 10,327
2010 Komedi Müzik 5.4 2,118
2010 Dram Müzik 5.9 1,939
2010 Kısa Metraj Müzik 8.4 24
2008 Dram Müzik 4.4 291

Sessiz Kaos
2008 Dram Müzik 6.8 4,152
2007 Gerilim Müzik 6.0 707
2007 Komedi Müzik 5.5 2,206
2007 Dram Müzik 6.2 394
2005 Komedi Müzik 6.3 3,732
2004 Romantik Müzik 5.1 3,625
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film