Giriş Kayıt
Emanuele Bossi

Emanuele Bossi


Müzisyen, Müzisyen

Emanuele Bossi, müzisyen, müzisyen.

Medici (2016), Benvenuti al sud (2010), Sessiz Kaos (2008), Her Yerde Aşk (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Macera Müzik    
2016 Biyografi Müzik 7.9 22,169

Aşk için Savaşta
2016 Komedi Müzik 6.9 2,350
2016 Komedi Müzik 5.1 243
2016 Kısa Metraj Müzik    
2012 Komedi Müzik 6.4 1,239
2012 Komedi Müzik 4.7 452
2012 Dram Müzik 5.1 461
2011 Müzik 6.2 1,355
2011 Komedi Müzik 6.1 1,135

Her Yerde Aşk
2011 Komedi Müzik 5.9 4,481
2011 Komedi Müzik 7.3 63
2010 Komedi Müzik 7.0 39
2010 Komedi Müzik 6.6 10,280
2010 Komedi Müzik 5.4 2,116
2010 Dram Müzik 5.9 1,935
2010 Kısa Metraj Müzik 8.4 24
2008 Dram Müzik 4.4 291

Sessiz Kaos
2008 Dram Müzik 6.8 4,144
2007 Gerilim Müzik 6.0 703
2007 Komedi Müzik 5.5 2,200
2007 Dram Müzik 6.2 392
2005 Komedi Müzik 6.3 3,724
2004 Romantik Müzik 5.1 3,615
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024