Giriş Kayıt
Jane Fleming

Jane Fleming


Yapımcı

Jane Fleming, yapımcı.

Tatlı Molly (2011), Dehşet Gecesi (2014), #REALITYHIGH (2017), Kaplan Gözler (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram 8.6 91
2017 Komedi Yapımcı 5.2 4,589

Dehşet Gecesi
2014 Aksiyon Yapımcı 5.2 7,514
2014 Macera Yapımcı 7.1 1,263

Karanlık Cinayetler
2013 Biyografi Yapımcı 6.4 52,491
2013 Komedi 6.8 18

Kaplan Gözler
2012 Dram Yapımcı 6.3 1,800

Tatlı Molly
2011 Dram Yapımcı 5.3 8,879
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,300) The 100 (1,633) La casa de papel (1,387) Euphoria (1,205) The Big Bang Theory (1,163) Legion (1,157) Mindhunter (1,151) Chernobyl (1,150) Fear the Walking Dead (1,117) Big Little Lies (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019