Giriş Kayıt
Esben Dalgaard Andersen

Esben Dalgaard Andersen (46)


Oyuncu

Esben Dalgaard Andersen, 03 Temmuz 1976 doğumlu oyuncu.

The Chestnut Man (2021), I blodet (2016), Hacker (2019), (2019) Domino (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Temmuz 1976
Diğer Bir İsmi: Esben Dalgaard
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 46 Komedi Oyuncu    
2022 46 Aile Oyuncu 4.6 27
2021 Suç Oyuncu 8.2 1,727
2020 44 Biyografi Oyuncu 6.5 411
2019 43 Suç Oyuncu 4.5 6,095
2019 43 Aksiyon Oyuncu 5.3 646
2018 42 Fantastik Oyuncu 5.8 203
2017 41 Dram Oyuncu 5.3 172
2016 40 Dram Oyuncu 6.0 689
2016 Suç Oyuncu 7.6 4,522

Kahin'in Kızı
2015 39 Macera Oyuncu 6.0 3,958

Hayvan Düşü
2014 38 Dram Oyuncu 5.8 3,896
2014 Dram Oyuncu 6.8 3,860
2014 38 Komedi Oyuncu 5.7 1,769
2011 35 Komedi Oyuncu 4.1 11
2008 Suç Oyuncu 7.3 1,261
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023