Giriş Kayıt
Nicholas Jackson

Nicholas Jackson


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Senarist

Nicholas Jackson, kameraman, görüntü yönetmeni, senarist.

Rico ve Oskar: Derin Gölgeler (2014), Lommbock (2017), Ostwind 2 (2015), The von Trapp Family: A Life of Music (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Gerilim Senarist 5.5 9
2017 Macera Kameraman 5.7 4,436
2017 Komedi Kameraman 5.4 6,399
2017 Aksiyon Kameraman 5.5 10,230
2017 Dram Kameraman 5.7 1,769
2017 Komedi Kameraman 6.7 3,827
2017 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.7 6
2016 Biyografi Kameraman 7.3 154,324
2016 Fantastik Kameraman 5.8 2,624
2016 Dram Kameraman 5.7 564

Kartal Eddie
2015 Biyografi Kameraman 7.3 94,845
2015 Dram Kameraman 6.4 580
2015 Aksiyon Kameraman 5.4 294
2015 Macera Kameraman 6.3 1,027

Rico ve Oskar: Derin Gölgeler
2014 Macera Kameraman 7.0 545
2013 Dram Kameraman 7.3 296
2013 Komedi Kameraman 5.7 1,253
2013 Aksiyon Kameraman 4.3 134

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Kameraman 6.1 208,947

3096 Gün
2013 Suç Kameraman 6.5 14,547

Yeni Başlayanlar için Türkçe
2012 Aksiyon Kameraman 5.8 8,937

Üç Silahşörler
2011 Aksiyon Kameraman 5.7 108,945
2011 Komedi Kameraman 6.2 25,838
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023