Giriş Kayıt
Brian M. Fowler

Brian M. Fowler


Sanat Bölümü, Yapımcı, Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü

Brian M. Fowler, sanat bölümü, yapımcı, sanat yönetmeni, set dekoratörü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Reality-TV Yapımcı 7.1 1,141
2007 Komedi Sanat Bölümü 4.5 285

Bakire ve Hamile
2006 Dram Sanat Bölümü 7.0 3,922
2006 Game-Show Yapımcı 7.5 5,066
2005 Game-Show Sanat Bölümü 7.0 17,148
2004 Game-Show Sanat Bölümü 5.4 4,848
2002 Game-Show Sanat Yönetmeni 3.1 5,623
2001 Aksiyon Set Dekoratörü 7.6 12,861
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,778) The 100 (1,676) 13 Reasons Why (1,209) Yellowstone (1,179) Fear the Walking Dead (1,140) Preacher (1,110) Euphoria (1,090) La casa de papel (1,078) Legion (1,006) Mindhunter (931)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019