Giriş Kayıt
Vladimir Filipov

Vladimir Filipov


Yapımcı

Vladimir Filipov, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 7.4 152
2017 Biyografi Yapımcı 7.1 760

Ayaz
2017 Dram Yapımcı 5.7 539
2016 Dram Yapımcı 7.2 210
2013 Macera Yapımcı 7.4 264
2011 Macera Yapımcı 7.2 1,256
Dizi Altyazıları
Legion (3,366) Game of Thrones (2,416) The 100 (2,272) Mindhunter (2,138) La casa de papel (1,623) Big Little Lies (1,363) Chernobyl (1,288) Fear the Walking Dead (1,211) The Big Bang Theory (1,100) Animal Kingdom (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019