Giriş Kayıt
Mike Coughlin

Mike Coughlin


Görsel Efekt, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Mike Coughlin, görsel efekt, oyuncu, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Süper Yetenek
2016 Animasyon Animasyon 5.9 4,101
2015 Komedi Çeşitli 7.4 5,250
2015 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.1 677

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 789,843

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 193,142

Galaksinin Koruyucuları
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 963,241

Herkül: Özgürlük Savaşçısı
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 138,019

X-Men: Geçmiş Günler Gelecek
2014 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 626,202
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 354,932

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 675,769

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 230,617

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 155,801

Uçaklar
2013 Animasyon Çeşitli 5.7 40,155
2012 Animasyon Çeşitli 5.3 101

Şampiyon
2008 Dram Oyuncu 7.9 278,346

Tezgahtarlar II
2006 Komedi 7.3 125,188
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019