Giriş Kayıt
Zach Rose

Zach Rose


Oyuncu

Zach Rose, oyuncu.

Havana Darkness (2019), (2021) Ölüler Ordusu (2021), (2019) 47 Hours (2019), (2019) Welcome to Acapulco (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 7.1 20,355
2021 Tarihi Oyuncu 6.9 5,860

Ölüler Ordusu
2021 Aksiyon Oyuncu 5.7 174,972
2020 Macera Oyuncu 3.1 31
2019 Gerilim Oyuncu 4.5 631
2019 Aksiyon Oyuncu 4.2 570
2019 Gerilim Oyuncu 3.8 650
2016 Dram Oyuncu 6.8 69
2016 Aksiyon Oyuncu 8.0 31,101
2015 Suç Oyuncu 8.9 542,342
2015 Komedi Oyuncu 6.1 138
2015 Komedi Oyuncu 2.6 254
2013 Dram Oyuncu 6.7 832
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 36,537
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023