Giriş Kayıt
Rob Davis

Rob Davis


Sesler

Rob Davis, sesler.

Henry Gamble's Birthday Party (2015), Operator (2016), Embers (2015), Animals (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sesler 6.0 1,661
2015 Dram Sesler 5.4 1,838
2015 Dram Sesler 6.1 2,152
2014 Dram Sesler 6.3 843
2012 Komedi Sesler 6.0 225

İnsan Gezegeni
2011 Belgesel Sesler 9.1 21,163
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,807) The 100 (1,650) Euphoria (1,302) Fear the Walking Dead (1,298) La casa de papel (1,128) Chernobyl (1,040) The Big Bang Theory (1,024) 13 Reasons Why (1,004) Yellowstone (978) Legion (952)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019