Giriş Kayıt
Danny Bensi

Danny Bensi


Müzisyen, Müzisyen

Danny Bensi, müzisyen, müzisyen.

Ozark (2017), Düşman (2013), Geçmişten Gelen (2015), The Devil All the Time (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Daniel Bensi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sakın Ses Çıkarma
2024 Dram Müzik    
2024 Suç Müzik    
2024 Korku Müzik    
2023 Dram Müzik 7.4 6,788
2023 Belgesel Müzik 7.8 104
2023 Belgesel Müzik    
2023 Gerilim Müzik 7.6 114

Eskiden Tanıdığım Biri
2023 Komedi Müzik 5.7 4,624
2023 Suç Müzik 8.0 55
2022 Bilim-Kurgu Müzik 7.0 52

Tanrının Yarattıkları
2022 Dram Müzik 6.0 2,311
2022 Suç Müzik 8.2 33,619
2022 Macera Müzik 7.5 1,630
2022 Biyografi Müzik 7.2 18,478
2022 Dram Müzik 7.1 20,355
2022 Suç Müzik 8.0 45,757
2022 Suç Müzik 6.3 32,246

Düşeş
2022 Suç Müzik 5.7 4,358
2021 Dram Müzik 6.6 5,652
2021 Belgesel Müzik 7.5 1,051
2021 Belgesel Müzik 7.5 33
2021 Belgesel Müzik    
2021 Belgesel Müzik 7.9 6,360

Beyaz Kaplan
2021 Suç Müzik 7.1 65,602
2021 Belgesel Müzik 6.8 161
2021 Dram Müzik    
2020 Dram Müzik 5.7 29,735
2020 Belgesel Müzik 4.7 163
2020 Suç Müzik 7.1 153,063
2020 Müzik 7.3 68
2020 Dram Müzik 7.5 22
2020 Suç Müzik 7.6 98,005

Mürit
2019 Dram Müzik 6.0 58,009

Gerisayım
2019 Korku Müzik 5.3 4,407
2019 Dram Müzik 4.9 3,374
2019 Belgesel Müzik 6.5 11
2019 Komedi Müzik 7.2 7,557
2019 Dram Müzik 6.7 10,238
2018 Suç Müzik 5.7 10,488
2018 Belgesel Müzik 7.7 150
2018 Biyografi Müzik 6.9 42,207

Sibirya
2018 Suç Müzik 4.3 17,187
2018 Komedi Müzik 4.8 963

Gece Gelen
2017 Korku 6.2 103,336
2017 Belgesel Müzik 7.3 766
2017 Suç Müzik 8.5 347,937

Amerikan Tanrıları
2017 Dram Müzik 7.6 92,893
2017 Belgesel Müzik 8.2 6,924

Keşif
2017 Dram Müzik 6.2 37,492
2017 Aksiyon Müzik 6.4 1,321

Otopsi
2016 Korku Müzik 6.8 139,931
2016 Dram Müzik 5.4 3,073
2016 Dram Müzik 5.3 8,630
2016 Biyografi Müzik 6.0 7,688
2016 Suç Müzik
Müzik
5.9 6,502
2016 Dram Müzik 7.8 116,164
2016 Biyografi Müzik 6.9 16,923
2016 Belgesel Müzik 6.9 26,159
2016 Dram Müzik 5.4 6,565
2016 Dram Müzik 5.5 240
2015 Belgesel Müzik 6.7 692
2015 Müzik 6.6 5,129
2015 Dram Müzik 6.8 144,834

Geçmişten Gelen
2015 Gizem Müzik 7.0 172,586
2015 Dram Müzik 7.0 2,376
2015 Dram Müzik 5.3 2,122
2015 Dram Müzik 5.2 5,252
2015 Belgesel Müzik 7.0 13,521

Yaramaz Bebek
2015 Dram Müzik 5.7 2,709
2015 Macera Müzik 5.6 4,467
2015 Belgesel Müzik 8.6 52,033

Tek Aşkım
2014 Komedi Müzik 7.0 43,578
2014 Macera Müzik 6.6 5,414
2014 Gerilim Müzik 5.3 12,767
2014 Dram Müzik 5.6 348
2014 Dram Müzik 5.6 373
2014 Komedi Müzik 7.1 21,386
2014 Belgesel Müzik 6.8 43

Düşman
2013 Gizem Müzik 6.9 215,744
2013 Dram Müzik 5.0 10,370
2013 Dram Müzik 5.8 185
2013 Belgesel Müzik 7.2 74
2013 Dram Müzik 5.8 983
2012 Kısa Metraj Müzik 6.7 25
2012 Dram Müzik 5.1 259

Buzun Peşinde
2012 Belgesel 7.7 8,869

Katil Simon
2012 Dram Müzik 6.3 5,016

Oyun
2011 Dram Müzik 7.1 6,572
2011 Dram Müzik 6.8 55,853
2011 Kısa Metraj Müzik 6.5 465
2010 Dram Müzik 6.0 271

Şanslı Slevin
2006 Suç Müzik 7.7 325,988
1988 Belgesel Müzik 8.6 2,210
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024