Giriş Kayıt
Dylan O'Brien

Dylan O'Brien


Oyuncu

Dylan O'Brien, oyuncu.

Labirent: Ölümcül Kaçış (2014), Labirent: Alev Deneyleri (2015), Genç Kurt (2011), Labirent: Son İsyan (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Teen Wolf Cast
9.0 (57 Oy)
  • Currently 179.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (35)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu    
2022 Komedi Oyuncu 6.0 2,835
2022 Suç Oyuncu 7.2 7,871
2021 Aksiyon Oyuncu 5.5 61,136
2020 Dram Oyuncu 5.4 7,153
2020 Aksiyon Oyuncu 6.3 7,134

Canavar Sorunları
2020 Aksiyon Oyuncu 6.9 145,766
2019 Komedi Oyuncu 6.0 2,607
2018 Aksiyon Oyuncu 6.7 189,140

Labirent: Son İsyan
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 164,418

Suikastçı
2017 Aksiyon Oyuncu 6.2 91,210

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Oyuncu 7.1 182,965
2016 News Oyuncu 6.4 148

Labirent: Alev Deneyleri
2015 Aksiyon Oyuncu 6.3 277,576

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Oyuncu 6.8 511,406
2014 Müzik Oyuncu 5.7 202
2014 Komedi Oyuncu 5.7 317
2014 Talk-Show Oyuncu 7.2 169

Genç Çıraklar
2013 Komedi Oyuncu 6.3 215,328

İlk Kez
2012 Komedi Oyuncu 6.8 73,676
2011 Kısa Metraj Oyuncu 5.9 461
2011 Müzik Oyuncu 5.5 297

Genç Kurt
2011 Aksiyon Oyuncu 7.7 163,615
2011 Oyuncu 5.3 447
2011 Komedi Oyuncu 5.1 1,815
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,320
1952 News Oyuncu 4.6 2,465
- Gizem Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024