Giriş Kayıt
Gian Christian

Gian Christian


Yapımcı, Oyuncu

Gian Christian, yapımcı, oyuncu.

The Infernal Machine (2022), Run Rabbit Run (2023), The Reef: Stalked (2022), (2021) Great White (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Yapımcı 4.6 409
2024 Suç Yapımcı 5.2 1,142
2023 Yapımcı    
2023 Gerilim Yapımcı    
2023 Korku Yapımcı 5.0 4,589
2022 Korku Yapımcı 4.1 4,814
2022 Gerilim Yapımcı 5.4 3,434
2022 Romantik Yapımcı    
2022 Dram Yapımcı 5.6 970
2022 Suç Yapımcı 7.1 29
2021 Macera Yapımcı 6.7 29
2021 Korku Yapımcı 4.2 8,944
2020 Aksiyon Yapımcı 4.6 6,966
1998 Dram Oyuncu 7.1 1,663
- Dram Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film