Giriş Kayıt
Ronak Bhagat

Ronak Bhagat


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Ronak Bhagat, yapım yöneticisi, yapımcı.

Kaminey (2009), 7 Khoon Maaf (2011), Bhoot (2003), Dus (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Yapımcı 5.7 5,763
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 4,999
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 293
2009 Aksiyon Çeşitli
Yapım Yöneticisi
7.4 15,521
2006 Dram Yapım Yöneticisi 4.5 395
2005 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.5 2,834
2005 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.0 1,456
2004 Fantastik Yapım Yöneticisi 2.7 1,000
2003 Korku Yapım Yöneticisi 6.5 2,966
2002 Suç Yapım Yöneticisi 6.6 2,258
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 1,386
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,629) Mindhunter (1,844) The 100 (1,811) La casa de papel (1,650) Preacher (1,544) Legion (1,533) The Terror (1,453) Chernobyl (1,207) Big Little Lies (1,203) The Big Bang Theory (1,142)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019