Giriş Kayıt
Crystal Reed

Crystal Reed


Oyuncu

Crystal Reed, oyuncu.

Yukarıdaki Tehlike (2010), Ghostland (2018), Swamp Thing (2019), Crush (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Teen Wolf Cast
8.9 (49 Oy)
  • Currently 178/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (59)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 6.9 310
2022 Komedi Oyuncu 7.6 129
2019 Aksiyon Oyuncu 7.4 27,710
2018 Dram Oyuncu 6.4 39,608
2015 Dram Oyuncu 6.7 3,908
2014 Aksiyon Oyuncu 7.8 240,629
2013 Gerilim Oyuncu 5.6 6,629
2012 Komedi Oyuncu 4.5 1,764

Çılgın Aptal Aşk
2011 Komedi Oyuncu 7.4 563,894
2011 Müzik Oyuncu 5.5 297

Genç Kurt
2011 Aksiyon Oyuncu 7.7 163,118
2011 Oyuncu 5.3 447

Yukarıdaki Tehlike
2010 Aksiyon Oyuncu 4.5 92,160
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,133
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024