Giriş Kayıt
Phillip Caires

Phillip Caires


Oyuncu

Phillip Caires, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Suç Oyuncu    
2021 Bilim-Kurgu Oyuncu 8.2 16

Ant-Man ve Wasp
2018 Aksiyon Oyuncu 7.0 408,588
2018 Spor Oyuncu 5.6 313
2018 Dram Oyuncu 5.1 228
2017 Komedi Oyuncu 6.7 438
2016 Dram Oyuncu 4.9 76
2012 Suç Oyuncu 6.5 172

Usta
2012 Dram Oyuncu 7.1 177,317

Hemingway Ve Gellhorn
2012 Biyografi Oyuncu 6.3 9,931

Kazanma Sanatı
2011 Biyografi Oyuncu 7.6 429,654
2010 Komedi Oyuncu 4.9 413
2010 Dram Oyuncu 7.6 2,696
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023